Over ons

Wie zijn wij?

63 graden is een eigentijdse kookboekenwinkel in de binnenstad van Tilburg, gevestigd in een pand met karakter; geklemd tussen een slager met historie en echte zuurdesembakker.
We beschikken over een mooie stadsbinnentuin waar het in de zomer goed toeven is.
Met onze kookboekencollectie  en al het andere hopen we je bij ieder bezoek in winkel of op de blog  te verrassen en culinair te inspireren.
Maar ook voor boeken over eten en drinken, gezond leven en restaurantbezoek kun je bij ons terecht.
63 graden is ontstaan vanuit een passie voor koken en kookboeken; tijdens een bezoek aan de boekenstad Deventer ontdekte we "het nieuwe Aaltje" en waren we, Ceciel en Guus,  om. In oktober 2014 zijn we gestart met onze eigen kookboekenwinkel.
Koken, eten en voeding zijn onze passie. En niet alleen van ons. In de winkel en bij de social media worden we met overtuiging geholpen door Els, die toch wel als culi mag worden getypeerd.
Van een degelijk Basiskookboek tot het verzameld werk van Ferran AdriĆ . Van achtergrondverhalen en wetenschap tot de leukste kinderkookboeken vind je bij ons, voor  hobby-kok tot professional. En we weten waar het over hebben. We kunnen een beetje koken en bakken. En onze collectie groeit elke week.; daar worden wij ook blij van.
Je vindt bij ons ook prachtige eet- en drink accessoires en culicadeaus.  Veelal exclusief voor Tilburg. 
Al het moois kenmerkt zich vooral door eenvoud, tijdloze vormgeving en functionaliteit ... prachtig, voor de grote en de minder grote beurs. Wij hebben bij het samenstellen van de merken en de collectie ons hart gevolgd en nemen jullie graag mee in de beleving van onze winkel.
Graag tot ziens
Ceciel, Guus, Els