woensdag 25 maart 2015

Onze eerste blogpost!

Auteurs: Guus en Els

We konden natuurlijk niet achterblijven! Ook wij gaan gezellig bloggen. Over nieuwe kookboeken, onze favorieten, de fijnste culi cadeautjes, over onze evenementen, wat we meemaken en alles wat ons verder bezig houdt.
Natuurlijk vind je hier ook recepten want het spreekt voor zich dat we onze kookboeken regelmatig aan een grondig onderzoek onderwerpen. Zo kunnen we jullie nog beter adviseren en we leren er zelf ook van.

Waar de één een fijne roman of spannende thriller op zijn of haar nachtkastje heeft liggen, verslinden wij kookboeken. En daarin zijn we niet de enige. Regelmatig vertelt iemand, soms wat beschroomd, zich voor het slapen gaan te verdiepen in kooktechnieken, in gedachten hele culinaire wereldreizen te maken, weg te dromen bij de mooiste foodfotografie of likkebaardend de fijnste patisserierecepten te bestuderen.
Wij beginnen dan al vrolijk te grijnzen. Komt dat even bekend voor. Welkom bij de club.Iedere dag genieten we. Van je passie, je hobby, je beroep te kunnen maken. Bofkonten voelen we ons. Iedere dag omringd door boeken en de door Ceciel met zorg uitgekozen accessoires.
Behalve dat zijn we druk bezig met het verzinnen en op poten zetten van evenementen en proeverijen.
Iedere maand koken we 1 à 2 keer uit één van de boeken en laten onze baksels en kooksels met plezier proeven. Betere manier om met een kookboek kennis te maken is er toch niet he?
Wat na een middag over is eten we lekker 's avonds zelf op. Helemaal geen straf. Daarom maken we eigenlijk altijd meer dan nodig...

Kortom we hebben er zin in om via dit blog jullie mee te laten lezen van al onze belevenissen!

En los van dat is het voor ons natuurlijk een geweldig leuk document voor later als we grijs en versleten achter de geraniums zitten te mijmeren over de goede oude tijd....

Tot de volgende keer!

Geen opmerkingen: